Gratis PPINK 4daagse

Op donderdag 16 september is het de Dag van de Pedagogisch Professional. Ter ere van die dag hebben we een PPINK 4daagse voor jullie opgezet, van 13 t/m 16 september 2021.

Waar moet je aan denken? Inspiratie in het kwadraat. Vier dagen lang! Voor de pedagogisch professional, de beleidsmw/coach en zelfs voor de kinderen op jullie groep. Én… nog GRATIS ook.

Op de Dag v/d Pedagogisch Professional trakteren we je op een live feestje, gratis te volgen via youtube. Meer weten? Ga naar spetterende finaleshow (do 16/9)!

OJA, maak foto’s van de activiteiten die je doet want daar valt een te gekke prijs van de Rolf groep mee te winnen. Kijk hier voor meer informatie over de PPINK 4daagse winactie.

——————————————————————————————————————–

DAG 4 (16 sept 2021):

ZWERFKEI ZOEKACTIE: Speur mee en win een te gekke prijs voor jouw kdv/bso! Op donderdag geven we hier de hints voor de laatste 3 provincies.

WELKOM OP HET WERK VAN…..Op de dag van de PP trakteren we je op 2 werkwerelden! Pedagogisch coach Carola die gespecialiseerd is in groene kinderopvang. En Diana, ook wel bekend van haar blog voor PPINK.

ACTIVITEIT MET KINDEREN deel 2:

BSO_Hoe ziet jouw droom BSO eruit?

KDV_ Bouw je eigen KDV!

PPINK FINALESHOW: Kom je ook naar onze gratis online finaleshow? Bekijk wie de winnaar wordt van de verkiezing PP en Coach van het Jaar en doe mee aan de quiz Wie van de 3!

——————————————————————————————————————–

DAG 3 (15 sept 2021):

ZWERFKEI ZOEKACTIE: Speur mee en win een te gekke prijs voor jouw kdv/bso! Vanaf woensdag onthullen we hier de hints voor de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.

WELKOM OP HET WERK VAN….. Op woensdag laten we je de werkwereld van Elles zien, PP op een kdv.

PODCAST: PPINK ging in gesprek met Jantje Beton over ‘Het belang van Spelen’.

——————————————————————————————————————–

DAG 2 (14 sept 2021):

ZWERFKEI ZOEKACTIE: Speur mee en win een te gekke prijs voor jouw kdv/bso! Vanaf dinsdag vind je hier de hints voor de provincies Gelderland, Overijssel en Zuid-Holland.

WELKOM OP HET WERK VAN….. Op dinsdag laten we je de werkwereld van voormalig PP Petra zien die sinds kort locatiecoördinator is.

ACTIVITEIT MET KINDEREN deel 1:

-BSO_Doe de leugenchallenge met Wouter de Jong!

-KDV_Creëer een rustmomentje voor jou én de kinderen!

ONLINE INSPIRATIESESSIE PP, JIJ BENT AAN ZET: Nicole van Asten zet jou en je vak volledig in de schijnwerpers. Geef je snel op want VOL=VOL!

——————————————————————————————————————–

DAG 1 (13 sept 2021):

ZWERFKEI ZOEKACTIE: Speur mee en win een te gekke prijs voor jouw kdv/bso! Vanaf maandag vind je hier de hints voor de eerste 3 provincies.

WELKOM OP HET WERK VAN….. Op maandag laten we je de werkwereld van PP en coach Michael zien.

AAN TAFEL MET PPINK: Speciaal voor onze leden hebben we van 11.00-12.00 uur een online intervisiemoment over ‘werkdruk’.

——————————————————————————————————————–

De PPINK 4daagse wordt mede mogelijk gemaakt door: