PPINK insite, het platform voor de leden

Als lid van PPINK krijg je toegang tot PPINK insite. Hét platform waarop pedagogisch professionals hun gelijke vinden, vragen aan elkaar kunnen stellen, informatie kunnen delen over recente trends en ontwikkelingen, kunnen praten en ervaringen delen. Je vindt op PPINK insite ook informatie en tips van PPINK zelf, polls en informatievragen aan jou, lid waarvan wij de vak-deskundige spreekbuis willen zijn.

Lid worden? Dat kan voor € 6,50 per maand. Meestal draagt de werkgever bij aan het lidmaatschap. Wil je 10 keer per jaar het vakblad Kinderopvang thuis ontvangen? Dat kan voor € 3,75 extra per maand. Studenten betalen maandelijks slechts € 2,00. Zij komen niet in aanmerking voor de korting op het blad.

Andere voordelen van je lidmaatschap:

  • online abonnement op Kinderopvangtotaal en voor niet-studentleden een stevige korting op abonnement blad Kinderopvang (niet voor leden die via werkgever lid zijn)
  • invloed uitoefenen op onderwerpen en actiepunten naar politiek en andere beleidsmakers, om zo belangrijke verbeteringen voor elkaar te krijgen
  • zelf een actieve rol kunnen vervullen binnen PPINK door een taak op je te nemen
  • toegang tot inspirerende inhoudelijke bijeenkomsten voor leden en Algemene Ledenvergaderingen.

Sluit je aan bij PPINK!