Informatie voor werkgevers

Help uw werknemers lid te worden

Wilt u als werkgever uw werknemers stimuleren lid te worden van PPINK? Dat kan ook financieel. Als werkgever kunt u een tegemoetkoming of volledige compensatie van de contributie belastingvrij vergoeden aan uw werknemers. De kosten hoeft u niet in mindering te brengen op het budget voor de werkkostenregeling, want de belastingdienst heeft deze contributie uitgezonderd van de WKR (werkkostenregeling). Uw eigen accountant kan dit bevestigen. U kunt de compensatie via de maandelijkse loonbetaling verrekenen.

Check op lidmaatschap

Ieder lid van PPINK krijgt op de eerste dag van iedere maand een digitale factuur voor de contributie van die maand. Het lidmaatschap kan elke maand ingaan en kan twee keer per jaar worden opgezegd: op 1 januari en op 1 juli. Zorg dat uw loonadministratie van uw medewerkers de digitale factuur van de eerste maand ontvangt en vervolgens de facturen van januari en juli. Zo weet u zeker dat er geen onterechte uitkering plaatsvindt.  

Nadere informatie:

Kantoor PPINK, E info@ppink.nl of T 06-33137154.

Desgewenst kunnen wij een artikel over PPINK voor uw personeelsblad of voor de interne mail aanleveren. Ook kunnen we langskomen voor een nadere kennismaking tijdens een personeelsbijeenkomst.