[ONLINE] Algemene Ledenvergadering + PPINK-talk ‘Kinderen & seksualiteit’

2 juni 2020

Op 2 april jl. stond onze Ledenvergadering + PPINK-talk gepland. Het coronavirus had helaas andere plannen. Gelukkig is er nu een nieuwe datum en een nieuwe vorm. Op 2 juni gaan we het in een online jasje laten plaatsvinden. En dat is misschien wel een geluk bij een ongeluk want in de tussentijd hebben steeds meer leden de weg naar PPINK gevonden. We hopen met een groot ledengezelschap online samen te komen op 2 juni. Op ons ledenplatform Insite vind je de inschrijflink voor deze bijeenkomst.

19.30-20.00 uur: PPINK ledenvergadering

Voorzitter Rick Ploemen neemt je mee in de wereld van PPINK. Welke gezichten gaan schuil achter de leukste beroepsvereniging van Nederland? Waar is PPINK zoal mee bezig? PPINK-directeur Myrte van Gurp vertelt je wat de toekomstplannen zijn van PPINK. En dan is er nog het moment dat jij je (voor- of tegen)stem kunt laten gelden op een vraag die we je digitaal voorleggen. Tot slot is er het vragenrondje waar jij je vragen over de ledenvergadering kunt stellen aan PPINK.

20.00-21.00 uur: PPINK-talk Annemiek Waage ‘Kinderen & seksualiteit’

Welkom bij de allereerste PPINK-talk. Annemiek Waage komt op humoristische wijze vertellen over het thema Kinderen & Seksualiteit. Dat is naast grappig ook erg leerzaam. Een echte aanrader dus.