Waarom een collectief lidmaatschap van beroepsvereniging PPINK afsluiten voor je werknemers?

De beroepsgroep pedagogisch professionals, coaches en beleidsmedewerkers, is van groot belang voor de jonge kinderen van Nederland. En voor hun ouders. Het is daarom belangrijk dat zij gehoord en gesteund worden. Door hun werkgever, door ouders, en door de overheid. Een eigen beroepsvereniging speelt daarin een belangrijke rol.

Door als organisatie een collectief lidmaatschap af te sluiten steun je niet alleen je werknemers, maar de hele beroepsgroep. Hoe meer leden, hoe meer impact. En hoe groter onze stem aan tafel bij beleidsmakers en andere relevante organisaties.

In het blauwe ‘Goed Werkgeverschap’-kader zie je welke organisaties je voor zijn gegaan. Bekijk onderstaande video’s waarin bestuurders toelichten waarom zij een collectief lidmaatschap bij PPINK afsloten:

Jeanine Lemmens van Partou

Monique Litjes van De Mukkenstal

Ilse Raasing van Stichting Kinderopvang Waterland

 

Je werknemer(s) steunen met een lidmaatschap van beroepsvereniging PPINK kan op twee manieren:

Collectief lidmaatschap

Met een collectief lidmaatschap sluit je in één keer een lidmaatschap af voor al je medewerkers.
PPINK maakt hiervoor graag een aanbieding op maat.

De voordelen van een collectief lidmaatschap:

  • Kwaliteits-impuls voor je organisatie; je faciliteert je werknemers om hun vak bij te houden en zich te ontwikkelen volgens de professionele standaard van de beroepsgroep;
  • PPINK stimuleert de beroepstrots van pedagogisch professional onder al haar leden;
  • Je werknemers voelen zich gewaardeerd; ze krijgen via PPINK veel relevante extra’s, zoals toegang tot interessante webinars en congressen;
  • Groepskorting; voordeliger dan individuele lidmaatschappen;
  • Ondersteuning in de communicatie over, en implementatie van het PPINK-lidmaatschap onder je medewerkers;
  • Ledenservice voor alle vragen van je medewerkers, over de vereniging, het vak, situaties op het werk, of actuele informatie.
  • PPINK zet zich namens, en samen met al haar leden in voor het versterken van de beroepsinhoudelijke positie van de pedagogisch professional, en het vergroten van de waardering van het vak. Hoe meer leden, hoe meer impact!

Meer weten over de mogelijkheden voor een collectief lidmaatschap? Onze directeur Myrte van Gurp bespreekt graag de mogelijkheden voor een aanbieding op maat.

VERTEL ME MEER OVER EEN COLLECTIEF LIDMAATSCHAP OP MAAT

Individuele sponsoring

Een andere mogelijkheid is om personeel dat geïnteresseerd is in een lidmaatschap een tegemoetkoming of volledige compensatie van de contributie te vergoeden. Dit noemen we ‘individuele sponsoring’.

Verrekenen

Je kunt de compensatie via de maandelijkse loonbetaling verrekenen.

Check op lidmaatschap

Ieder lid van PPINK krijgt op de eerste dag van iedere maand een digitale factuur voor de contributie van die maand. Het lidmaatschap kan elke maand ingaan en kan twee keer per jaar worden opgezegd: op 1 januari en op 1 juli. Zorg dat je loonadministratie van je medewerkers de digitale factuur van de eerste maand ontvangt en vervolgens de facturen van januari en juli. Zo weet je zeker dat er geen onterechte uitkering plaatsvindt.

VERTEL ME MEER OVER INDIVIDUELE SPONSORING

De pedagogisch professional heeft oog voor voor de kinderen, beroepsvereniging PPINK heeft oog voor de pedagogisch professional.

 

We willen als branche serieus genomen worden. We maken het verschil door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en het ondersteunen van ouders in een belangrijke fase van hun leven; het jonge ouderschap. Onze bescheidenheid over die bijdrage mag minder, het stimuleren van beroepstrots is dus belangrijk. Om de drempel te verlagen deel te nemen aan de activiteiten van PPINK, draagt Kanteel als werkgever bij. Hierdoor kunnen alle medewerkers gemakkelijk lid worden en genieten van al het moois en de kracht die PPINK biedt.

Ghislaine Fonteijn - Directeur-bestuurder Kanteel kinderopvang

Op de hoogte blijven van de laatste
ontwikkelingen in de kinderopvang?

Meld je dan nu aan
voor de PPINK nieuwsbrief

Aanmelden