PPINK-webinar ‘De meerwaarde van modder in de groene kinderopvang’

22 juni 2020

De laatste PPINK-webinar in coronatijd was op 7 mei. Maar we gaan voor leden door op maandelijkse basis. Carola Winter trapt af op maandag 22 juni met de PPINK-webinar ‘De meerwaarde van modder in de groene kinderopvang’.

Ga je met Carola mee??? Naar de wereld van modder, aarde en water? Ben je enthousiast en heb je een beetje invoelend vermogen, dan heb je voldoende in huis om het zintuiglijk bewustzijn van kinderen te helpen vergroten. Kinderen hebben een aangeboren vermogen tot ontdekken, een enorme nieuwsgierigheid waarmee ze zich verwonderen over alles wat hun geboden wordt. Om dat kostbare gevoel te koesteren, laten we de kinderen zoveel mogelijk zelf onderzoeken en geven we ze de ruimte om eigen ontdekkingen te doen. Modder is in de groene kinderopvang dan ook een van de belangrijkste instrumenten.

Carola Winter is specialist groene kinderopvang van Wiedewei, groene coach en werkzaam op het bureau van Groen Cement. Afgelopen jaar genoot zijn van haar tijdelijke titel ‘Pedagogisch Professional van 2019’. In haar dagelijks leven neemt ze collega‚Äôs, kinderen, ouders en anderen mee de natuur in met als doel om bij iedereen liefde voor de natuur te ontwikkelen.

Interesse in deze PPINK-webinar? Op ons ledenplatform Insite vind je de inschrijflink.