12 oktober: ALV + PPINK-talk over ‘nieuwe’ functie Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

 

Op maandagavond 12 oktober houdt PPINK weer een interessante PPINK-talk. Als je lid bent van PPINK kon je je daar al voor opgeven.

Goed nieuws voor niet-leden. Er zijn nog plekken over dus wees welkom!
Meld je aan via deze link!

Inhoud PPINK-talk:
Ruim anderhalf jaar is de functie beleidsmedewerker en/of coach verplicht. PPINK heeft een aantal mensen met deze functie geïnterviewd om terug te blikken. Wat maakt de functie waardevol? Wat kan nog worden verbeterd?
Tijdens de online PPINK-talk zal een viertal ervaringsdeskundigen aangeven waar ze trots op zijn in hun functie als beleidsmedewerker/coach. Vervolgens leggen we aan dit panel vragen voor over de functie. Ook jij als deelnemer aan de PPINK-talk kunt vragen stellen.

Panelleden:
Jennifer Torres, pedagogisch coach, KindeRdam
Inge van Rijn, de schrijvende pedagoog
Anna de Lange, pedagogisch medewerker Tinteltuin en bestuurslid PPINK
Naomi de Wild, pedagogisch coach (zzp-er)

Of je nu pedagogisch professional bent of begeleider/coach. Deze (gratis) PPINK-talk is voor iedereen leerzaam. Ben je er ook bij op maandag 12 oktober?

 

 

Ledenvergadering:
Een half uur voor aanvang van de PPINK-talk houdt PPINK haar ledenvergadering. Leden krijgen een korte update van waar PPINK zoal mee bezig is. Én, er is een stemming voor het nieuwe bestuurslid Tessa. Je vindt haar introductievideo hier op het ledenplatform Insite.
Ben je PPINK-lid? Leuk als je ook even aanschuift bij onze korte update! Je vindt de aanmeldlink voor de ledenvergadering (ALV) op Insite.