Praat mee over jouw vak!

28 februari 2024

Op verschillende plaatsen in Nederland kun jij je ideeën laten horen over wat het werken in de kinderopvang nog leuker zou maken. Met jouw deelname werk je mee aan de toekomst van jouw beroep. De onkostenvergoeding bedraagt 25 euro (bol.com cadeaubon).

 

Het zit zo:

In de huidige cao Kinderopvang hebben de brancheorganisaties en vakbonden afgesproken om onderzoek te doen naar bouwstenen voor de cao van de toekomst. In dit onderzoek staan de professionals in de kinderopvang centraal: júllie ideeën om het werken in de kinderopvang nog leuker te maken, kunnen de bouwstenen zijn voor de cao van de toekomst.

Om met jullie in gesprek te gaan, zijn er op verschillende plekken in Nederland dialoogsessies gepland. Zie schema onderin dit bericht.

Alle locaties zijn goed bereikbaar met zowel OV als auto.

Deelnemers ontvangen een onkostenvergoeding in de vorm van een bol.com cadeaubon ter waarde van € 25,-.

 

Geef je zsm op (vóór 1 maart) via het mailadres onderzoek@a-advies.nl onder vermelding van ‘Dialoogsessie Kinderopvang’. Vermeld daarbij voor welke locatie je je aanmeldt. We streven naar circa 12 deelnemers per sessie.

Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging.

Dank namens de cao-partijen in de Kinderopvang (Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg en Welzijn)