Verkiezing Pedagogisch Professional en Beleidsmw/Coach 2022 in volle gang!

7 april 2022

Het is weer zover: PPINK en Kinderopvangtotaal organiseren voor de 4e keer dé verkiezing van de kinderopvangsector. Net als vorig jaar zijn er weer 2 categorieën: pedagogisch professional van het jaar en pedagogisch beleidsmedewerker/coach van het jaar.

Laten we nog een keer benadrukken dat eigenlijk iedereen die binnen de kinderopvang schittert die titel verdient. Toch is het voor de erkenning en waardering van het vak belangrijk dat we een ambassadeur uitroepen. Iemand die het leuk vindt om van de daken te schreeuwen dat professionals in de kinderopvang het verschil maken in de ontwikkeling van kinderen.

We krijgen nog te vaak terug van professionals dat veel mensen hun werk onderschatten. Beroepsvereniging PPINK werkt keihard om dat beeld te veranderen. Hiervoor is noodzakelijk dat jullie zelf ook naar buiten treden. Kortom, niet alleen shinen óp de werkvloer, ook buiten je werk vertellen over je beroepstrots. Weg met bescheidenheid, laat iedereen weten wat je werk allemaal inhoudt.

Met de verkiezing wijzen we (de jury en de online stemmers) één iemand aan die een jaar lang ambassadeur van het vak mag zijn.

Meer informatie vind je op www.ppink.nl/verkiezing