9/9 Uniek PPINK-webinar in samenwerking met BOinK en Ruben Fukkink

11 augustus 2020

Dit is de inschrijflink voor onderstaand webinar.

Ben je verhinderd, meld je dan af via de link in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt bij je inschrijving. Zo maak je jouw plek beschikbaar voor anderen. Wel zo collegiaal!

GRATIS webinar: Zien twee ogen meer dan één?
Voor pedagogisch professionals en ouders in de kinderopvang
Woensdag 9 september 20.00 – 21.00 uur
Als een ouder naar zijn/haar kind kijkt; wat ziet het dan in zijn/haar kind? En als de pedagogisch professional naar het kind kijkt; wat ziet hij of zij? Tijdens dit gratis, unieke webinar van PPINK en BOinK vertelt ‘hoogleraar Kinderopvang’ Ruben Fukkink over de verschillen en overeenkomsten.
Wetenschappelijk onderzoek onder kinderen die naar de kinderopvang gaan, laat zien dat ouders en pedagogisch professionals overeenkomsten én verschillen zien in het temperament, het welbevinden en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind
Wordt de ontwikkeling van een kind voorspeld door de sekse van het kind, het temperament of de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang? Op deze vragen zal Ruben Fukkink ingaan in dit interactieve webinar. Samen met pedagogisch professionals en ouders bespreken we de visies van volwassenen op ‘hun’ kind. Hebben we het over hetzelfde kind of over wisselende perspectieven van volwassenen op een kind in verschillende werelden? Zijn verschillende perspectieven tegenstrijdig of aanvullend?
We zien jullie graag bij dit unieke webinar, waar verschillende werelden rondom het kind elkaar ontmoeten: de wereld van pedagogisch professionals en ouders!

Het webinar wordt georganiseerd door beroepsvereniging PPINK en BOinK, Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang.