Welke professional in de kinderopvang verdient een SHOUT OUT?

PPINK wil graag laten zien hoe leuk het is om te werken in de kinderopvang en hoe trots je kan zijn op je vak. PPINK is ook trots op alle mensen die er werken. Kortom, pedagogisch professionals en beleidsmedewerkers/coaches verdienen een SHOUT OUT!

 

Vanaf medio september 2023 zetten we een jaar lang elke 3 maanden een bijzondere pedagogisch professional of een beleidsmedewerker/coach in de spotlight.

Hoe doen we dat?

  1. We komen hem/haar op het werk verrassen en in het zonnetje zetten. Hiervan maken we (foto)verslagje voor onze website en socials media kanalen.
  2. We stellen 3 à 4 inhoudelijke vragen en die verschijnen ook op onze website en socials.
  3. Tot slot laat hij/zij d.m.v. een korte vlog of een paar foto’s zien hoe zijn/haar werkdag er uit ziet. Dit deelt PPINK wederom op de website en socials.

De hele planning en inhoud stemmen we met jullie af als iemand uitgekozen is.

Verder,

als we weten waar interessegebieden liggen van de gekozen persoon, kunnen wij diegene ook nog benaderen voor bijvoorbeeld gesprekken met het ministerie of andere organisaties waarbij men graag de mening hoort van de pedagogisch professional en beleidsmedewerker/coach.

Dus..

we zijn op zoek naar pedagogisch professionals en beleidsmedewerkers/coaches die iets extra’s bieden (een bijzonder verhaal, eigenschap of talent). Let op we zoeken professionals in de kinderopvang die het leuk vinden om in de spotlight gezet te worden en hier aan mee te werken en een dikke SHOUT OUT verdienen!

Ben jij ouder, collega of leidinggevende en ken je zo’n pedagogisch professional of beleidsmedewerker/coach geef hem/haar dan op via deze aanmeldlink!

 

Klik op onderstaande foto als je de SHOUT OUT van deze periode wilt zien!