17/9/2020 Dag van de Pedagogisch Professional: vier de dag uitbundig met de gratis PPINK-prints!

3 september 2020

17 september is  dé Dag van de Pedagogisch Professional!

PPINK biedt je gratis ‘prints’ waarmee je de grote dag extra onder de aandacht brengt. Subtiel op het bureau van je locatiemanager droppen is natuurlijk ook een optie?

Print ze, hang ze op, deel ze uit en knutsel je suf ermee! 17 september is de Dag van de Pedagogisch Professional en dat mag iedereen weten. Uitbundig vieren dus!

 

PPINK-print 1, de hint-hint poster.

Hang (of laat je locatiemanager of oudervereniging dit doen) deze vier A4tjes op de voordeur of een andere prominente plek. Lekker groot. Daar kan niemand om heen!

Dag PP 2020 poster_4 A4tjes

 

PPINK-print 2, de kids kleur + tekenplaat.

Donderdag 17 september is het feest dus trakteer je de kinderen op deze fijne kleur + tekenplaat. Ben je ook zo benieuwd of jouw hoofd een beetje past bij dat superheldenpakje?

[print 2 en 3 zijn samengevoegd onder 3]

 

PPINK-print 3, het feesthoedje.

Op de Dag van de Pedagogisch Professional zijn jij & je collega’s de feestbeesten. Op naar de printer en aan de slag. Laat een leuke foto maken van jou & je collega’s inclusief feesthoedjes en plaats deze op social media onder hashtag #dagvdpedagogischprofessional2020 (of mail de foto naar info@ppink.nl). De winnende foto ontvangt een gratis teamticket voor het online PPINK-festival op 31 oktober 2020.

DAG PP 2020 kleurplaat en feesthoedje