De 2e PPINK-publicatie is een feit. Lees onze aanbevelingen op het onderwerp Diversiteit in de kinderopvang

8 december 2020

‘De maatschappij is inclusief, dus wij ook!’, aldus pedagogisch professional Mieke.

En zo is het. Alleen is dat nog niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is het belangrijk blijvend aandacht te besteden aan diversiteit in de kinderopvang.

Met grote trots presenteren we je onze PPINK-publicatie DIVERSITEIT IN DE KINDEROPVANG  <—-klik hier en de publicatie opent in een nieuw venster. We wensen je veel leesplezier.

Als je wilt reageren op de publicatie dan kan dat via info@ppink.nl.

In de PPINK-publicatie schrijven we bij onze aanbevelingen dat PPINK ‘goede voorbeelden’ gaat verzamelen rondom Diversiteit in de kinderopvang. Deze hebben we inmiddels binnen en lees je HIER!

En dat is nog niet alles. Vlak voor kerst kun je luisteren naar onze PPINK-podcast (!) waarbij onze host Marlies in gesprek gaat met Rick Ploemen over het onderwerp ‘Mannen in de kinderopvang’.

Een maand later vindt de online PPINK-talk plaats voor leden van PPINK. Tijdens deze talk zullen we een drietal deskundigen bevragen over diversiteit binnen het team en op de groep. Ook deelnemers aan de PPINK-talk kunnen vragen voorleggen. De aanmeldlink wordt rondgemaild naar leden en staat op ons ledenplatform Insite.