Lockdown nr 2: PPINK start in januari met online intervisie voor leden

We zitten weer in een lockdown. Wat betekent dat voor jou als pedagogisch professional en je werk?

Misschien ben je aan het werk in de noodopvang, of zit je thuis. Hoe kan je contact houden met kinderen en ouders? Hoe maak je een en ander bespreekbaar en hoe zorg je dat kinderen zich veilig voelen? Wat betekent het voor jou en je team?

PPINK is benieuwd wat er zoal op jullie pad komt tijdens een lockdown en welke oplossingen jullie bedacht hebben voor bepaalde zaken. Door het delen van jullie oplossingen en vragen, kunnen we elkaar inspireren en helpen. Laat ons weten als jij of jouw locatie ‘slimme oplossingen’ heeft waar anderen wat aan hebben. Deel ook zaken waar je tegenaan loopt in het dagelijks werk! Wie weet kan een ander je helpen. Mail je vragen of oplossingen naar info@ppink.nl of kijk op Facebook/Instagram.

In navolging hierop heeft PPINK voor januari online intervisiemomenten gepland (Aan tafel met PPINK). Lijkt het jou interessant om verder te praten, ervaringen uit te wisselen of wellicht een casus in te brengen over de lockdownsituatie in de kinderopvang? Kom dan aan tafel met PPINK!

Er zijn nog 2 online intervisiemomenten:

Dinsdag 19 jan 20:00-21:00 uur

Donderdag 21 jan 13:00-14:00 uur

 

Als lid van PPINK is dit gratis. Op het ledenplatform en in de ledenmail vind je informatie over het aanmelden.

Wees er snel bij want per groep is ruimte voor maximaal 30 deelnemers!

Eind januari zullen we een kort verslagje delen met de punten die voorbij komen.