Tickets voor het online PPINK-festival 31/10 bestel je zo!

1 september 2020

De ticketverkoop voor het leukste online kennisfestijn voor pedagogisch professionals in 2020 start 2 september 2020!

Op 31 oktober vieren we bij jou thuis een PPINK-feestje.

Hoe? Jij zet je laptop aan, logt in via de festivallink en PPINK doet de rest. Laat het buiten maar herfsten, jij bent binnen met je vakgenoten uit heel Nederland.

Wat biedt het festival?

Het festival duurt van 13.00 tot 17.00 uur. We hebben twee workshopsessies en er om heen volop inspiratie en verrassingen. Dit is het festivalprogramma.

Tickets voor niet-leden kosten 20 euro p.p.

Tickets voor leden kosten 10 euro p.p. Let op: ben je PPINK-lid via je werkgever, wacht dan nog even met je aanschaf. Deze werkgevers stellen een aantal tickets beschikbaar voor hun personeel. Ben jij een van de gelukkigen dan krijg je hier binnenkort bericht over via je werkgever. Heb je geen kaartje gekregen dan kun je altijd nog een kaartje bij ons kopen à 10 euro.

Heb je zin om jouw pedagogische kennis te verbreden, meld je dan meteen aan. De tickets voor PPINK-leden zijn reeds in de verkoop en dat loopt boven verwachting goed. Niet te lang wachten dus!

Aanmelden is simpel

Stuur een e-mail naar festival@ppink.nl met de volgende gegevens:
– Je naam, straat + huisnummer, postcode en woonplaats
– 2 voorkeuren per workshopronde
Let daarbij op dat je het mailadres gebruikt wat je ook zal gebruiken om in te loggen voor het festival.
PPINK stuurt je een tikkie voor de betaling. Heb je betaald dan ontvang je een bevestiging. Een week voor het festival stuurt PPINK je de inloglink.

Let op 1: alleen volledige inschrijvingen nemen we in behandeling. Hoor je niks van PPINK (ook niet in je SPAM), controleer dan eerst de gegevens die je ons bij jouw aanmelding gestuurd hebt. Is het compleet?

Let op 2: Wijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende animo kan een workshop niet doorgaan. We delen je dan in bij je 2e keus en indien deze vol zit bij een workshop die bij jouw keuzes past.

De voorbereidingen voor het festival zijn in volle gang. We hebben ons als doel gesteld om het festival zó memorabel te maken dat 2020 niet alleen herinnerd wordt als coronajaar maar ook het jaar van het geweldige online PPINK-festival. Ben jij er ook bij?