En de PPINK SHOUT OUT gaat naar…

Op deze bijzondere dag van het jaar (21 september 2023), de dag van de pedagogisch professional, lanceert PPINK vol trots de gloednieuwe SHOUT OUT campagne. Elke 3 maanden zetten we hiermee een unieke pedagogisch professional of beleidsmedewerker/coach in het zonnetje. 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

BSO-professional Fred van Essen pakt de eerste SHOUT OUT

Creatief, origineel, empathisch, aanpakker, multitasker, geduldig, flexibel, grappig… en zo kunnen we nog wel even doorgaan met omschrijvingen van BSO-professional (én kunst en cultuur docent) Fred van Essen. Collega’s bij Xpect Kinderopvang hoefden niet lang na te denken toen ze de oproep van PPINK voor de SHOUT OUT lazen. Fred moest het worden want Fred is favoriet bij iedereen!

1. Het verrassingsmoment van Fred

PPINK ging richting Tilburg om hem nog snel voordat de BSO open ging te verrassen in het bijzijn van zijn collega’s. En een grote verrassing, dat werd het! Een ingelijst certificaat, bloemen, taart, cadeaubon, blije collega’s en veel foto’s. Fred keek zijn ogen uit. En hier houdt het niet mee op. Fred is drie maanden lang onze SHOUT OUT. Dat betekent dat je Fred nog een paar keer gaat tegenkomen op de kanalen van PPINK in de vorm van een interview en een vlog. 

Fred: ‘Deze zag ik ff niet aankomen zeg. Maar ik vind het heel tof om erkenning te krijgen voor mijn werk. Het is de mooiste baan van de wereld. Ik houd van de combinatie creativiteit en kinderen. En ook de combi docent en pedagogisch professional is echt een win-win voor alle partijen.’ 

Wat hij hier precies mee bedoelt, lees je in de volgende post over Fred.

Voor nu feliciteren we Fred (en Xpect Kinderopvang) met deze SHOUT OUT. Geniet ervan!

 

2. Freds Q & A

Benieuwd naar wie Fred is en wat Fred Fred maakt? Lees zijn interview!

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Werk jij ook met een unieke collega (pedagogisch professional of coach/beleidsmedewerker) die je graag in de spotlights wilt zetten? Via deze link lees je meer over de SHOUT OUT en vind je het aanmeldformulier.